Thursday, February 22, 2007

e-mail #001 catre colegi

Dragi colegi,


Am preluat administrarea site-ului promotiei naostre si am demarat organizarea intilnirii de 10 ani.

Pentru inceput, un mic raport de activitate.
- am preluat administrarea site-ului de la Oana. Multumim ei si lui Alex pentru ce a facut pina acum!
- am creat adresa de email de la care va scriu acum.
- am creat un forum (http://info97ubb.20.forumer.com/index.php) unde putem scrie oricare dintre noi, cu o minima autorizatie. Sper sa comunicam mai usor decit pina acum, cu emailuri si apoi update la site.
- am creat si un blog - http://info97ubb.blogspot.com/ -, un fel de afisier cu cestiunile arzatoare.
- avem link si de pe pagina facultatii (http://www.cs.ubbcluj.ro), sectiunea "Absolventi" - multumim d-lui prof. Horea Pop.

Toate acestea folosesc servicii 'free', disponibile pe internet. Nu am considerat necesar sa schimb designul site-ului sau template-urile de la blog/forum. Oricum sint deschis oricaror sugestii si/sau idei. Daca doriti sa va oferiti voluntari pentru administrare/design/etc, veti primi detaliile pentru login (cu conditia sa nu le schimbati.. ;).

Ce ar fi de facut (pentru moment):
- organizat intilnirea de 10 ani. E nevoie de 1-2 persoane din fiecare grupa pentru un comitet, preferabil din Cluj, dar nu e obligatoriu, ar putea fi suficient ca om-de-legatura cu restul colegilor din grupa si sa aiba o minima putere de decizie in numele lor.
- sa votati perioada cind puteti ajunge in Cluj. Pe forum (http://info97ubb.20.forumer.com/viewtopic.php?t=6) este un sondaj in aceasta directie. Votul se va inchide cam in 3 saptamini.
- sa raspinditi acest mesaj tuturor colegilor cu care mai tineti legatura. Si sa-mi trimiteti si mie adresele lor sa fac update la detaliile de contact de pe site. Scuze anticipate pentru cei care vor primi de mai multe ori mesajul.. :P
- orice propuneri in ce priveste fie intilnirea, fie site-ul/forumul/blogul sint binevenite. Le astept la adresa aceasta sau la ceea personala.


Cam atit pentru azi.
Multumesc pentru atentie,
Vasile Selegean - gr.214

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

PARIS Hilton has treated her apple of one's eye [url=http://www.facebook.com/pages/HandsNPawscom/156182487946]handsnpaws[/url] hamster to a self-indulgence "rodent mansion".“He loves his fresh rodent mansion ;) haha but Princess Annabelle loves it too ha. (sic)"The animal-loving heiress went on a shopping spree yesterday (AEST) for all her pets, and even splashed out on some fancy dress costumes payment her furry friends.[url=http://warsoc.fulgrim.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=9731]handsnpaws[/url]

Sep 19, 2010, 11:36:00 AM  

Post a Comment

<< Home